Tanktransport Levensmiddelen

Internationaal tanktransport van vloeibare levensmiddelen, uitgevoerd volgens uw wensen en eisen!

Baks Logistiek is gespecialiseerd in tanktransport van vloeibare levensmiddelen met als werkgebied voornamelijk de Benelux en Duitsland. Geen bestemming is echter te ver, dagelijks rijden onze tankchauffeurs naar bestemmingen door heel Europa. Veel van onze klanten zijn internationale producenten en handelaren van levensmiddelen. De strenge eisen met betrekking tot de voedselveiligheid in het tanktransport leven wij altijd na.

Efficiënt werken met behoud van productkwaliteit is het belangrijkste aspect, niet voor niets realiseren wij ons maar al te goed dat onze tankwagen de verpakking is van uw product. Door onze flexibele organisatie denken wij graag met u mee over een zorgvuldige en juiste oplossing. Heeft u specifieke wensen wat betreft het reinigen van de tankwagen of de manier van aanleveren? Wij regelen het!

Al onze dedicated tankwagens voor levensmiddelentransport zijn volledig geïsoleerd zodat uw product op de juiste temperatuur bewaard blijft. Om het lossen zelfstandig en vlot te laten verlopen zijn al onze trailers voorzien van een compressor/pomp met voldoende slangen en koppelingen. Door de kwaliteit van het materieel zijn wij in staat om de meest lastige producten zelfstandig te lossen.

Onze chauffeurs zijn ervaren in het tanktransport, goed opgeleid, gemotiveerd en hebben de beschikking over een wagenpark dat aan de laatste eisen voldoet. Wij werken uitsluitend met Nederlandse chauffeurs die de Engelse en/of Duitse taal beheersen. Onze chauffeurs zijn milieubewust en opgeleid in defensief en zuinig rijden. Onze inspanningen op dit gebied zijn zelfs beloond met de Lean and Green Award.

 

Waarom tanktransport met Baks Logistiek?

  • B Betrouwbaar
  • A Accuraat
  • K Kwaliteit
  • S Service

Kwaliteit

Het leveren van kwaliteit in het tanktransport zit hem in de extra aandacht voor details. Om te voldoen aan de laatste eisen worden al onze chauffeurs met enige regelmaat bijgeschoold door onze eigen opleidingscoördinator of door een extern bureau.

Het leveren van kwaliteit wordt gecontroleerd door onze kwaliteitsmanager en onderstreept door de diverse certificaten die wij ontvangen hebben. Denk hierbij aan de ISO, GMP+ of HACCP certificaten en onze Lean and Green Award.

Onze certificaten vindt u bij de downloads.
(Helemaal onderaan de pagina).