Over Baks Logistiek

Baks Logistiek is een modern en dynamisch (inter)nationaal transportbedrijf, gespecialiseerd in tanktransport van vloeibare voedingsmiddelen voor mens en dier.

Een van de eerste activiteiten die oprichter Anton Baks in 1955 uitvoerde was het transporteren van Melk. Baks werd opgericht als een full-service dienstverlener voor de agrarische sector.

Baks Logistiek is een onderdeel van de Baks Groep, hierin zijn ondernemingen actief die een sterke verwantschap hebben met de productie, verkoop en het transport van voedingsmiddelen voor mens en dier. Ieder met zijn eigen specialiteit.

Baks Logistiek werkt met hart voor haar klanten, medewerkers en het milieu. Wij rijden in binnen- en buitenland voor zowel de lokale boer als de multinational. Door het opbouwen van langdurige relaties, een modern wagenpark en onze focus op kwaliteit is Baks Logistiek al jaren een begrip in het tanktransport.

Onze medewerkers zijn kwaliteitsbewust, goed opgeleid en gemotiveerd. Wij vinden namelijk dat onze medewerkers en ons materieel het visitekaartje van Baks zijn, daarom werken wij volgens de laatste richtlijnen en streven wij naar continu verbetering van onze kwaliteit.

Baks is meer dan alleen een familienaam

BAKS is binnen ons bedrijf een begrip, wat staat voor:

B Betrouwbaar – We doen wat we zeggen
A Accuraat – We doen zoals afgesproken
K Kwaliteit – We doen wat het beste is
S Service – We doen zelfs nog wat extra’s

 

Kwaliteit

Baks Logistiek werkt volgens de laatste richtlijnen aan het continu leveren van zichtbare en aantoonbare kwaliteit

Binnen ons bedrijf werken wij aan het continu verbeteren (continuous improvement) van alle bedrijfsprocessen. Hierbij kijken wij niet alleen naar onze eigen bedrijfsvoering maar denken we ook graag met de klant mee. Wij streven een cultuur na van commitment met ons bedrijf en onze opdrachtgevers.

Het werken met vloeibare voedingsmiddelen en veevoeders vergt uiterste zorgvuldigheid, de wijze van denken en handelen van onze medewerkers is daarom gericht op het leveren van zichtbare en aantoonbare kwaliteit.

Baks Logistiek heeft een eigen kwaliteitsmanager die er voor zorgt dat alle medewerkers handelen volgens de gestelde richtlijnen. Zo zorgen wij er voor dat we ook hier vooruitstrevend zijn.

Onze behaalde certificaten zijn het bewijs van het continu leveren en verbeteren van de kwaliteit. Zo zijn wij gekwalificeerd volgens de ISO, HACCP en GMP richtlijnen.

Onze certificaten vindt u bij de downloads.
(Helemaal onderaan de pagina).