Uitbreiding samenwerking Baks en Denkavit

Denkavit Nederland B.V. en Baks Logistiek B.V. zullen de samenwerking per 3 mei 2021 verder intensiveren. Baks Logistiek wordt de logistieke partner van Denkavit voor al het vloeibaar zuiveltransport naar de Denkavit vleeskalverintegratie in Nederland en Duitsland. Deze intensivering is een vervolg op de bestaande samenwerking.

Aanleiding voor Denkavit om de samenwerking te intensiveren is voornamelijk het uitgebreide netwerk van Baks Logistiek en de gedeelde waarden op onder meer innovatie en kwaliteit. Bovendien zullen door de intensievere samenwerking efficiency voordelen behaald kunnen worden. Deze stap sluit aan bij de groeiambities van beide bedrijven.

Ruim 1,5 jaar geleden is de samenwerking tussen Denkavit en Baks Logistiek gestart. Baks Logistiek verzorgt sinds 2019 de opslag, handling en het transport van een aantal speciale vloeibare grondstoffen voor de specifieke Feed Ingredients business unit van Denkavit. Per 3 mei zal Baks Logistiek ook het vloeibare zuiveltransport richting de vleeskalverhouders van Denkavit gaan verzorgen.